loader

 

 

regulament

1. Înscrierea la e-story / Trienala Internațională de Ex libris precum și realizarea lucrării propriu-zise de ex-libris se va face exclusiv online pe site-ul dedicat trienalei (e-story.ro) utilizând aplicația creată special în acest sens.

2. Participarea la acest eveniment este gratuită. Fiecare artist interesat poate să participe cu una până la trei lucrări de ex-libris.

3. Subiectul/tema propusă artiștilor este Aradul cu istoriile sale mai mult sau mai puțin cunoscute, iar Istorii / e-book, este gândit ca un punct de plecare în scopul realizării lucrărilor de ex libris. Participanți sunt încurajați să aibe ca sursă de inspirație propriile lor istorii legate de Arad.

4. Ex-librisul trebuie realizat pentru o persoană în viaţă sau o instituţie existentă şi să conţină textul: Ex Libris şi numele instituţiei sau persoanei căreia îi este dedicată.

5. Aplicarea online la acest eveniment artistic constituie implicit acceptarea condițiilor din prezentul regulament.

e-story

6. Termenul limită de înscriere este 15 noiembrie 2015.

7. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a reproduce sau expune lucrările prezentate la e-story / Trienala Internațională de Ex libris, în scop cultural sau promoţional.

8. În urma selecției, juriul va acorda Premiul trienalei în valoare de 500 euro.

9. Rezultatul selecției va fi comunicat online tuturor participanților. Lucrările selectate vor fi inserate virtual în publicația digitală a trienalei și vor fi expuse pe tablete la Muzeul de Artă Arad, precum și pe saitul evenimentului.

10. La finalizarea expoziției, fiecare dintre artiştii participanți va primi o copie a catalogului evenimentului, în care va fi prezent cu una dintre lucrările expuse.

 

 

e-story / istorii

 

 

Comitetul de organizare:
dr. Adrian Sandu
Ioan Paul Colta
Calin Man

Juriul:
Presedintele juriului / curator:
dr. Ileana Selejan

Membrii juriului:
Mihai Zgondoiu
Adriana Oprea
George Sabau